مقالات ترجمه شده مهندسی عمران

ترجمه متون تخصصی عمران و مقالات ترجمه شده عمران

ترجمه متون تخصصی عمران و مقالات ترجمه شده عمران

خدمات ترجمه تخصصی متون تخصصی عمران توسط گروه ترجمه تخصصی البرز و مقالات ترجمه شده آماده رشته مهندسی عمران عرضه می گردد.

بایگانی
آخرین مطالب

مقاله انگلیسی عمران با ترجمه درباره بررسی خواص مقاومت بتن با استفاده از میکرو سیلیس و نانو سیلیس و خرید ترجمه فارسی مقاله

 

این مقاله ترجمه شده مهندسی عمران درباره بررسی خواص مقاومت بتن با استفاده از میکرو سیلیس و نانو سیلیس بوده و دانلود مقاله انگلیسی به صورت رایگان امکان پذیر بوده و ترجمه کامل مقاله را نیز می توانید با هزینه اندکی خرید نمایید.

 

در این بخش مختصری از مقدمه ترجمه مقاله را مشاهده می کنید و در ادامه می توانید با کلیک بر روی لینک های مربوطه، مقاله انگلیسی درباره بررسی خواص مقاومت بتن با استفاده از میکرو سیلیس و نانو سیلیس را رایگان دانلود کنید و ترجمه چکیده مقاله را هم مشاهده کنید و اگر تمایل داشتید ترجمه کامل مقاله را خرید کنید.

بتن، از جمله مصالح ساختمانی با بیشترین کاربرد در جهان است. در سال های اخیر، محققان بر بهبود کیفیت بتن با توجه به خواص مکانیکی و دوام آن تمرکز داشته اند. این امر با استفاده از مواد مکمل سیمانی قابل دستیابی است. از میان این مواد سیمانی مکمل، سیلیکا فیوم یکی از ضایعات صنعتی است که هر ساله  چندین تُن از آن در کشور ما (هندوستان) تولید می شود. اولین تست سیلیکافیوم در بتن های مبتنی بر سیمان پورتلند در سال 1952 انجام شده است. بزرگترین اشکال در بررسی خواص سیلیکا فیوم (میکرو سیلیس)، فقدان ماده ای بود که آزمایش با آن انجام شود. در تحقیقات اولیه، از یک افزودنی گران قیمت با عنوان فیوم سیلیکا (fumed silica) استفاده شد که یک فرم آمورف (بی شکل) سیلیکا بود که از طریق احتراق تترا کلرید سیلیکون در یک شعله ی هیدروژن – اکسیژن ساخته می شد. به عبارت دیگر، سیلیکا فیوم یک ماده ی پوزولانی بسیار ریز است. و یک محصول جانبی ناشی از تولید فلز سیلیکون یا آلیاژهای فرو سیلیکونی می باشد.

بررسی خواص مقاومت بتن با استفاده از میکرو سیلیس و نانو سیلیس

 

عنوان فارسی مقاله

STUDY OF STRENGTH PROPERTIES OF CONCRETE BY USING MICRO SILICA AND NANO SILICA

 

عنوان انگلیسی مقاله

مقاله انگلیسی رایگان درباره بررسی خواص مقاومت بتن با استفاده از میکرو سیلیس و نانو سیلیس

دانلود مقاله انگلیسی عمران

دانلود ترجمه مقاله درباره بررسی خواص مقاومت بتن با استفاده از میکرو سیلیس و نانو سیلیس

ترجمه فارسی مقاله عمران

 

چکیده فارسی مقاله

با توجه تقاضای مداوم و مستمر بتن، که ماده ی قابل انعطاف و چند منظوره است، مهندسین همواره در پی آن هستند تا با کنار گذاشتن محدودیت های بتن، عملکرد آن را با کمک مواد افزودنی شیمیایی نوآورانه و مواد مکمل سیمان مانند خاکستر بادی، سیلیکافیوم (میکرو سیلیس یا دوده سیلیس)، گرانول سربار کوره و سربار فولاد و غیره ... بهبود بخشند. کاربرد مقدار زیاد سیمان موجب افزایش انتشار گاز CO2 و تاثیر گلخانه ای می شود. یک روش برای کاهش محتوای سیمان در مخلوط های بتنی، کاربرد سیلیکافیوم یا میکرو سیلیس است که یک چند شکلی (غیر بلوری) از دی اکسید سیلیکون، سیلیکا می باشد. این پودر بسیار ریز به عنوان یک فرآورده ی جانبی تولید سیلیکون و آلیاژ فرو سیلیکون با میانگین قطر ذرات  0.1 – 0.5  جمع آوری می شود. تحقیقات گذشته نشان داده است که میکرو سیلیس یک ماده ی پوزولانی بسیار عالی در تولید بتن با عملکرد بالا (HPC) می باشد.

نانو تکنولوژی یکی از امید بخش ترین رشته های علمی است. کاربرد مواد نانو در بتن، انقلابی جدید است. مواد نانو مانند نانو سیلیس، نانو اکسید تیتانیوم، نانو لوله های کربنی، نانو آلومینا و غیره ... که در حال حاضر در بتن مورد استفاده قرار می گیرند، برای اصلاح و تغییر خواص مقاومتی آن است. در این مطالعه، ویژگیهای مقاومتی مانند مقاومت فشاری، مقاومت کششی شکاف خوردگی (ترک)، و مقاومت خمشی گریدهای M40 و M50 بتن با استفاده از میکرو سیلیس (5%, 7.5%, 10%, 15%) و نانو سیلیس (1%, 1.5%, 2%, 2.5%) به صورت جایگزین جزئی سیمان مورد بررسی قرار گرفته است. با توجه به مطالعات تجربی مشخص شده است که می توان با استفاده از نانو سیلیس و ترکیبی از میکرو سیلیس و نانو سیلیس، کامپوزیت های بتن با خواص و ویژگیهای برتر تولید نمود. 

  • mahmood kr

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی